Ondernemerstheater2018-11-06T10:55:54+00:00

Ondernemerstheater

Nieuw! Het Ondernemerstheater op de beursvloer. Vanaf half vier is er een programma met actuele thema’s. Elk uur een ander inspirerend onderwerp. Helemaal gratis te bezoeken en om u als bezoeker te motiveren en enthousiasmeren op het gebied van ondernemen, social media en duurzaamheid. U bent van harte welkom!

Waarom moet u uw bedrijf inschrijven in het Bedrijvenregister?

15:30 en 20.30 uur – Gerdi de Vries | Business Club Steenwijkerland

Jaarlijks koopt de gemeente Steenwijkerland voor ongeveer € 30.000.000,– aan producten en diensten in. Deze producten en diensten koopt de gemeente Steenwijkerland in volgens het vastgestelde inkoop- en aanbestedingsbeleid. De Business Club Steenwijkerland heeft het initiatief genomen om een bedrijvenregister te ontwikkelen voor de gemeente Steenwijkerland. In dit bedrijvenregister kunnen alle lokale bedrijven zich registreren. Tijdens deze sessies vertelt Gerdi de Vries er meer over.

Kosten besparen met zonne-energie

16.30 uur Jan van der Kamp | Bespaarpartner

Het aanschaffen van zonnepanelen is voor uw bedrijf een verstandige en goede keus. Veel bedrijven maken nog steeds gebruik van energie die van een energieleverancier afkomstig is. Vaak brengt dit hoge kosten met zich mee. Ieder bedrijf wil haar kosten wel drukken. Zonne-energie is ook voor uw bedrijf de meest effectieve manier om kosten te besparen. Jan van der Kamp vertelt u graag hoe u dat doet.

Hoe haalt u meer rendement uit social media?

18.30 uur – Allan Drent | Social Media Hulp

Allan Drent neemt u tijdens de Bedrijven Promotiedag mee in de wereld van social media. Hij licht toe hoe u zakelijk succesvol kunt zijn op sociale netwerken zoals Facebook, LinkedIn en Instagram. Welke sociale netwerken zijn op dit moment hot en … welke not? Hoe moet u zich online profileren, hoe schrijft u goede content en hoe genereert u een sterke online fanbase? U kunt meteen met nuttige tips zelf aan de slag.

Slecht Management op de werkvloer

19.30 uur – Willem Manuputty | Human Wise

Onderzoek heeft aangetoond, dat ziekteverzuim als gevolg van slecht management vaak voorkomt. In een half uur neemt Willem Manuputty u mee in WAT nodig is om het tij te keren? Waar kunt u zelf invloed op uitoefenen en HOE zet u uw talenten optimaal? Ongeacht of u nu leiding geeft of niet. Goed leiderschap is een gedeelde verantwoordelijkheid!