Aanmelden Startersbijeenkomst2018-12-04T08:48:56+00:00

Aanmelden voor de Startersbijeenkomst

Speciaal voor startende ondernemers organiseren ZME, Kennis Netwerk Steenwijkerland en gemeente Steenwijkerland om 19.00 – 20.00 uur een inspirerende bijeenkomst. Geen starter maar ook belangstelling? U bent van harte welkom!

‘Een mooi samenspel tussen twee ondernemende vrouwen’
Amanda Hendriks van AH marketing academie, specialist in LinkedIn (hoe vind en bind je klanten) en Jolanda Wicherson, ondernemerscoach, zakenvrouw van het jaar en schrijver van het boek: geef je bedrijf een Kickstart.

Jolanda Wicherson

Jolanda Wicherson, geboren in Onna en nu woonachtig in Emmeloord, startte 14 jaar geleden haar bedrijf. Zij is ondernemerscoach. In 2015 werd haar werk bekroond met de titel Zakenvrouw van Flevoland. Zij is de bedenker van het Acquisitiebord en auteur van het boek: Geef je bedrijf een Kickstart. In het boek helpt zij ondernemers om die cruciale eerste vijf jaar door te komen. Dat is wat zij ook doet als coach. Zij helpt ondernemers met het vinden en binden van klanten. Tijdens de avond geeft zij een aantal van haar geheimen prijs.

Amanda Hendriks

Amanda Hendriks, 36 jaar uit Nunspeet is bijna 4 jaar ondernemer. Toen ze voor zichzelf begon was er geen enkele twijfel mogelijk dat Social Media, en LinkedIn in het bijzonder, een belangrijk onderdeel van haar bedrijf moest zijn. Ze is gefascineerd over de vele mogelijkheden die LinkedIn je als ondernemer biedt en tegelijkertijd gefrustreerd dat maar zo weinig ondernemers hiervan weten en er gebruik van maken. Daarom is het haar persoonlijke missie om zo veel mogelijk ondernemers met de mogelijkheden van LinkedIn kennis te laten maken en zo hun bedrijf makkelijk en zonder koude acquisitie op te bouwen. In de workshop bespreekt ze een aantal must-do`s voor startende ondernemers.

Schrijf u hier in voor de Starterbijeenkomst.