Jacco Vonhof komt naar Bedrijven Promotiedag

//Jacco Vonhof komt naar Bedrijven Promotiedag

Jacco Vonhof komt naar Bedrijven Promotiedag

‘Meer dan 300 aanvragen staan er in zijn mailbox, maar hij komt naar Steenwijk’, vertelt Han Evers, organisator van de Bedrijven Promotiedag Steenwijkerland vol trots. Op donderdag 15 november is de kersverse voorzitter van MKB Nederland te gast bij de start van de Bedrijven Promotiedag Steenwijkerland. Jacco Vonhof, ook directeur van NOVON Schoonmaakbedrijven, spreekt tijdens de netwerklunch waarvoor ondernemers uit de regio uitgenodigd zijn. Manon Koldewijn, programma-manager Human Capital Agenda, is door de gemeente gevraagd om meer te vertellen over het behouden en aantrekken van menselijk kapitaal in een organisatie.

De netwerklunch maakt deel uit van een geheel nieuwe opzet van de Bedrijven Promotiedag. Dit jaar voor het eerst onderdeel van de Week van de Ondernemer. ‘Er is nieuw leven in de beurs geblazen’, zegt Evers. ‘Het wordt een dag waar heel ondernemend Steenwijkerland en omgeving niet omheen kan.’ Met vooraanstaande sprekers en een beursvloer vol met standhouders, die hun producten en diensten presenteren, verwacht de organisatie veel bezoekers naar Rabo Theater De Meenthe te trekken. ‘We mogen trots zijn op wat Steenwijkerland te bieden heeft en dat laten we graag zien’, vervolgt hij. Voor beginnende ondernemers hebben de gemeente, ZME en Kennis Netwerk Steenwijkerland een speciaal programma georganiseerd. Op het startersplein in de foyer van het theater kunnen starters zich in de kijker zetten. ’s Avonds organiseert de Business Club het ‘Ondernemerstheater’.

‘We hebben nog een nieuwtje’, vertelt Evers enthousiast, ‘Standhouders kunnen dit jaar voor het eerst een eigen plek op de beurs uitkiezen.’ Dat daar in korte tijd al gretig gebruik van is gemaakt, is te zien op de plattegrond op de site. Verschillende bedrijven hebben zich al aangemeld. Evers nodigt iedereen van harte uit om 15 november een kijkje te komen nemen. ‘Heel Steenwijkerland en iedereen die maar wil weten wat hier gebeurt en te doen is, is welkom!’

By |2018-10-17T07:09:50+00:00oktober 17th, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment