Veel nieuws op Bedrijven Promotiedag

//Veel nieuws op Bedrijven Promotiedag

Veel nieuws op Bedrijven Promotiedag

Gratis entree voor iedereen

Meer dan 50 bedrijven en organisaties presenteren zich donderdag 15 november op de Bedrijven Promotiedag Steenwijkerland. Van 14.00 tot 22.00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen en kennis te maken met een groot aantal standhouders. Bezoekers kunnen geheel gratis de beursvloer op in de evenementenhal van Rabo Theater De Meenthe waar ook een sfeervol horecaplein is ingericht. In de foyer is het Startersplein waar startende ondernemers en aanverwante organisaties zichzelf in de kijker zetten.

Nieuwe producten en trends

In de verschillende stands is van alles te zien, te proeven en te krijgen. De deelnemende ondernemers showen graag de nieuwste trends en ontwikkelingen en zetten zichzelf in ‘the spotlights’. Alvast een tipje van de sluier. Bijzonder Druk bestickert ‘live’ een bedrijfsauto, autobedrijf Matter heeft een spectaculaire primeur, er staat  een echte Shetlander in de stand van Paard & Mens en men heeft bij binnenkomst zicht op een enorme ledwall van SEM-productions. Nog maar een kleine greep uit wat er allemaal te beleven is.

 

Ondernemerstheater
Daarnaast is op de beurs het ‘Ondernemerstheater’. Hier worden doorlopend inspiratiesessies gegeven. Zo geeft Jan van der Kamp van Bespaarpartner uitleg over zonne-energie. Allan Drenth van Social Media Hulp vertelt hoe je succesvol op social media kunt zijn. Gerdi de Vries van de Business Club Steenwijkerland legt uit waarom inschrijving in het Bedrijvenregister zo belangrijk is en Willem Manuputty eigenaar van Human Wise geeft tips om je talenten goed in te zetten. Kortom de Bedrijven Promotiedag is zeker een bezoekje waard.

 

By |2018-11-14T07:25:03+00:00november 14th, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment